Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Vašim osebnim podatkom posvečamo posebno skrb in pozornost. Vsi podatki, ki jih vnesete ob naročilu so skrbno varovani in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretjim osebam. Trudimo se, da so naše spletne trgovine v skladu z regulativo in se zavedamo občutljive narave tega področja.
Upravitelj spletnega mesta nosko.si, INNOPHARMA d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in v skladu z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.
Za potrebe poslovanja spletnega mesta nosko.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov elektronske pošte ,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu nosko.si

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnih trgovin. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko spletne trgovine med drugimi shranijo tudi druge piškotke, kot so piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku podjetja INNOPHARMA d.o.o. shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca, njihova veljavnost pa je maksimalno 2 leti.

Upravitelj spletne trgovine nosko.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. INNOPHARMA d.o.o. podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije d.d.) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.
Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih INNOPHARMA d.o.o. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov INNOPHARMA d.o.o..